Samenwerking New Faith Network

Het is vandaag 19 mei, de dag voordat de EP op Spotify digitaal beschikbaar komt voor de héle wereld! Wat een spannend en bijzonder moment. Dit project heeft vele hoogtepunten gekend. Van het schrijven van de songs, kleine overwinningen in arrangement keuzes tot een wel heel leuk nieuwtje: Een samenwerking met het grootste platform voor christelijke films.

Dan denk je misschien; dit is toch muziek en geen film? Ja en nee. De EP is op audio- en video opgenomen als complete worship set van 30 minuten. Je zou het een kleine film kunnen noemen. En waar ik mensen niet meeneem in een verhaal dat geacteerd is, hoop ik hen mee te nemen in een stuk echtheid in aanbidding voor God.

Ergens eind 2021 kwam videograaf Jonathan met het idee om New Faith te benaderen voor de EP. Ik had geen contacten bij de organisatie en heb simpelweg het contactformulier ingevuld, waarna eindredacteur Machiel opbelde. We hebben fijn contact gehad en na wat heen- en weer brainstormen kwamen we op de afspraak op de EP exclusief te plaatsen tot 1 september, zodat geïnteresseerden alvast kunnen kijken.

‘Maar wat dan met alle supporters van de crowdfunding?’, dacht ik. Ik wil dat zij het als eerste kunnen zien. En zo ontstond het idee om de supporters een maand lang gratis New Faith Network aan te bieden zodat zij de primeur hebben.

Bedankt Machiel en team, ik ben hier enorm blij mee en hoop dat vele kijkers geraakt worden in- en meegenomen worden naar een tijd van aanbidding.

De EP is vanaf 20 mei 00.00 uur te bekijken op New Faith Network!