Christelijke zangeres voor jouw kerkdienst of event​

Wat is het bijzonder om uitgenodigd te worden bij een dienst of evenement om de aanbidding te verzorgen. Wil je een christelijke zangeres boeken voor jouw kerkdienst of evenement? Tof dat je op mijn pagina terecht bent gekomen!

Sinds een aantal jaar heb ik besloten om uitsluitend christelijke muziek en aanbidding te spelen, en niet meer op seculiere aanvragen in te gaan. Ik merkte dat ik me daar ongemakkelijk bij voelde, in tegenstelling tot het verzorgen van aanbidding in kerkdienst of evenementen. Wanneer ik dat mag doen merk ik steeds: Hiervoor ben ik gemaakt en geroepen.

Ik houd ervan om samen met jou als organisator te zoeken naar de juiste liedkeuze en invulling van de dienst, zodat deze helemaal naar jullie wens is en past bij de bezoekers van de dag. Hierbij kies ik vaak voor een mix van eigen nummers, klassiekers en bekende songs. Ook de balans tussen Nederlands en Engels vind ik erg belangrijk. Mijn stijl kan beschreven worden als puur, krachtig, vanuit het hart en geleid door Gods geest.

Mag je jezelf dan een christelijke artiest noemen? Ik noem het liever ‘worship zangeres’, want dat is waar het om gaat. God aanbidden in Geest en waarheid.

Ben jij op zoek naar een christelijke zangeres en band om de aanbidding voor jouw dienst of evenement te verzorgen? Vraag gerust informatie op via het contactformulier.

Hieronder vind je een overzicht van evenementen waar ik eerder de aanbidding mocht verzorgen.

Groot Nieuws Radio op Opwekking / 27 mei 2023

Tijdens Pinksterconferentie Opwekking mocht ik een akoestisch concert verzorgen. We speelden Levend offer, U heeft mijn hart en Nu en altijd. Het was enorm bijzonder om te zien en merken hoeveel mensen er kwamen kijken en hoe goed iedereen de nummers kon meezingen. Genoten!

Villavie event / 15 april 2023

Ontzettend tof om met zoveel vrouwen te mogen aanbidden tijdens het Villavie event dat Eline Hoogenboom organiseerde. Ze wilde zó graag dat ik kwam en Nieuw leven zou spelen dat zelfs de datum van het event een keer is aangepast.

Ontzettend tof om met zoveel vrouwen te mogen aanbidden tijdens het Villavie event dat Eline Hoogenboom organiseerde. Ze wilde zó graag dat ik kwam en Nieuw leven zou spelen dat zelfs de datum van het event een keer is aangepast.

TV opnames Nederland Zingt / 14 februari 2023

Voor Nederland Zingt mocht ik samen met Amanda Lock en Ariën Vink als lead zangeres deelnemen aan TV opnames in Kortenhoef. De liederen worden gedurende het jaar in de TV uitzending van Nederland Zingt getoond. Mijn eigen lied ‘Dichterbij‘ was een van de nummers en ook mijn favorieten ‘Mijn Jezus, mijn Redder‘ en ‘Hosanna‘ werden opgenomen. Klik op de titel om de video’s te bekijken.

Godcentre Gouda / 19 februari 2023

Sinds september 2022 is Godcentre Gouda mijn vaste gemeente, waar ik met veel plezier aanbidding mag leiden tijdens de zondagochtend dienst en andere speciale diensten.

Nodig jij mij uit om in jouw kerkdienst te komen? Neem gerust contact op!