Themadienst voor jongeren met Shelton Telesford en Charlotte Jordaan

De afgelopen jaren komen wij, Shelton Telesford (spreker, auteur en voorganger van Chapel Avenue in Almere) en Charlotte Jordaan (worship zangeres en songwriter), steeds vaker met jeugdgroepen in contact die op zoek zijn naar een invulling voor hun jeugddienst.

Wij dachten; daar willen wij iets mee!

In kerken wordt het jeugdwerk vaak gedragen door vrijwilligers, die met veel enthousiasme en een hart voor jongeren alles uit de kast halen om hen meer te leren over wie God, Jezus en de Heilige Geest zijn. Dat bewonderen wij en het is zo nodig! Ons verlangen is dat jouw jongeren in vuur en vlam voor Jezus komen te staan en daar leveren wij graag een bijdrage aan.

Daarom bieden wij themadiensten aan, speciaal gericht op jongeren. Jij kan ons, vanuit jouw kerk, uitnodigen voor het verzorgen van een jeugddienst. Jullie doen de deur open, je nodigt al je jongeren uit en wij doen de rest (behalve de afwas dan..). We brengen zelfs onze eigen techniek mee. Plug and play!

Je kan kiezen uit twee thema’s en kan meedenken met de liedkeuze aan de hand van een samengesteld repertoire. De thema’s zijn:

  • FREE: Geloof bevrijdt iedereen, altijd.
  • Dichterbij: Een leven van overgave en intimiteit met God

Super leuk, maar wat kost dat?
De kosten voor spreker en band kost €1.325,- exclusief BTW en reiskosten. Voor de techniek maken we graag een prijs op maat, gebaseerd op de materialen die jullie zelf hebben en wat er nog nodig is.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit ontzettend kostbaar is voor jullie gemeente. We kunnen je verzekeren dat er geen grote winst gemaakt wordt en het realistische bedragen zijn voor professionals die de kost verdienen met spreken, muziek of techniek.

Hoe gaat het organiseren van een themadienst in zijn werk?
Wij willen graag meedenken en meehelpen om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken. We bieden je bijvoorbeeld een PR pakket aan met flyer, social media berichten om te verspreiden.

Verder hebben we voor deze themadiensten hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Je vindt ze hier!

Wil jij Shelton en Charlotte uitnodigen voor een themadienst voor jongeren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Momenteel bieden wij themadiensten aan in de maanden juni 2024. Wanneer deze datums vol zijn, kijken we naar uitbreiding in juli of september 2024.
Dit mag een grove schatting zijn. Hierop gebaseerd kunnen wij beslissen wat er nodig is aan techniek.
Vermeld hierin tenminste de start- en eindtijd, optioneel ook de tijd waarop we kunnen starten met opbouwen.
Op basis van dit adres kunnen reiskosten uitgekend worden.