Worship in de Woonkamer ‘Dichterbij’

Stel je voor: Een huiskamer gevuld met mensen die je liefhebt, die verlangend zijn naar Gods aanwezigheid en samen God willen aanbidden. Dit was mijn droom in het opnemen en overbrengen van mijn EP ‘Dichterbij’ en ik wil die droom graag uitbreiden door in ‘de huiskamers van Nederland’ intieme momenten van aanbidding aan te bieden in de vorm van ‘Worship in de Woonkamer’. Ik vertel je graag meer!

Meteen naar het aanvraagformulier? Klik hier!

Aanbidding in de huiskamer

De Bijbel en vooral de Psalmen staan er vol van: ‘Zing een lied voor de Heer!’ Dat doen we vaak gezamenlijk in de kerk, met een volledige band, enkele muzikanten, met backing track of met een orgel. Ik geniet hier van! Wat is het mooi om als kerk, broers en zussen, onze ogen te richten op Jezus en Hem de eer te geven.

Tegelijkertijd merk ik dat het soms juist ook zo fijn is om in kleinere setting met elkaar te worshipen. Wanneer je met elkaar in een kring zit, gewoon bij iemand thuis, en daar met elkaar kiest om God te aanbidden heeft dat iets intiems en kwetsbaars wat je misschien in de kerkdienst niet zo snel ervaart. Het komt dichterbij.

Worship in de woonkamer

Dat is mijn verlangen met deze momenten. Om aanbidding dichtbij te brengen, persoonlijk te maken en mijn persoonlijke verhaal te delen bij de nummers die ik heb geschreven.

Het programma bestaat uit een mix zijn van mijn eigen nummers van de EP ‘Dichterbij’, bekende aanbiddingsliederen (eventueel in overleg), Bijbelteksten en (gezamenlijke) gebeden.

Een moment om achterover te leunen, gewoon te ‘zijn’ en de muziek over je heen te laten komen of juist om met elkaar God groot te maken in aanbidding.

Worship in de Woonkamer Charlotte Jordaan Dichterbij
Worship in de Woonkamer Charlotte Jordaan Dichterbij

De momenten zijn heel geschikt om samen te organiseren met je kring groep, vriendengroep, studentenvereniging, jeugdgroep en familie of jij kan als organisator de kar trekken en verschillende mensen uitnodigen die je erbij wil hebben. Dat is helemaal aan jou!

Hoe kan je een ‘Worship in de Woonkamer’ moment met Charlotte Jordaan aanvragen?

Wil je mij uitnodigen voor een moment van aanbidding in jouw woonkamer? Zo leuk!

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te doen. Je ontvangt een offerte en wij nemen contact met je op voor verdere afstemming over de datum en inhoud. Daarnaast vind je op deze pagina richtlijnen voor het organiseren van Worship in de Woonkamer die belangrijk zijn om door te nemen.

Gebruik datumnotatie: 01/01/2024
Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Hoe laat zou je willen starten? En hoe laat zouden wij kunnen opbouwen?
Op basis van deze aantallen kunnen we een prijsindicatie maken voor benodigde techniek.
Op basis van dit adres kunnen reiskosten uitgekend worden.
De prijs is exclusief techniek, reiskosten (0,23 cent per km) en 9% BTW over het totaalbedrag.