Huiskamerconcert ‘Dichterbij’

Stel je voor: Een huiskamer gevuld met mensen die je liefhebt, die verlangend zijn naar Gods aanwezigheid en samen God willen aanbidden. Dit was mijn droom in het opnemen en overbrengen van mijn EP ‘Dichterbij’ en ik wil die droom graag uitbreiden door in ‘de huiskamers van Nederland’ intieme momenten van aanbidding aan te bieden in de vorm van een huiskamerconcert. Ik vertel je graag meer!

Aanbidding in de huiskamer

De Bijbel en vooral de Psalmen staan er vol van: ‘Zing een lied voor de Heer!’ Dat doen we vaak gezamenlijk in de kerk, met een volledige band, enkele muzikanten, met backing track of met een orgel. Ik geniet hier van! Wat is het mooi om als kerk, broers en zussen, onze ogen te richten op Jezus en Hem de eer te geven.

Tegelijkertijd merk ik dat het soms juist ook zo fijn is om in kleinere setting met elkaar te worshipen. Wanneer je met elkaar in een kring zit, gewoon bij iemand thuis, en daar met elkaar kiest om God te aanbidden heeft dat iets intiems en kwetsbaars wat je misschien in de kerkdienst niet zo snel ervaart. Het komt dichterbij.

Huiskamerconcerten

Dat is mijn verlangen met deze huiskamerconcerten. Om aanbidding dichtbij te brengen, persoonlijk te maken en mijn persoonlijke verhaal te delen bij de nummers die ik heb geschreven.

De avond zal een mix zijn van bekende aanbiddingsliederen (eventueel in overleg), mijn eigen nummers van de EP ‘Dichterbij’, Bijbelteksten en (gezamenlijke) gebeden.

Een moment om achterover te leunen en de muziek over je heen te laten komen of juist om met elkaar God groot te maken in aanbidding.

Huiskamerconcert Dichterbij Charlotte Jordaan
huiskamerconcert dichterbij charlotte jordaan

De avonden zijn heel geschikt om samen te organiseren met je kring groep, vriendengroep en familie of jij kan als organisator de kar trekken en verschillende mensen uitnodigen die je erbij wil hebben. Dat is helemaal aan jou!

Hoe kan je een huiskamerconcert van Charlotte Jordaan aanvragen?

Wil je mij uitnodigen voor een huiskamerconcert? Zo leuk!

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te doen. Je ontvangt een offerte en wij nemen contact met je op voor verdere afstemming over de datum en inhoud. Daarnaast vind je op deze pagina richtlijnen voor het organiseren van een huiskamerconcert die belangrijk zijn om door te nemen.

Gebruik datumnotatie: 01/01/2023
Op basis van dit adres kunnen reiskosten uitgekend worden.
De prijs is inclusief techniek, exclusief BTW en reiskosten (0,23 cent per km).