Fotoshoot-EP-Dichterbij-018

Over mij

Hoe meer je mij, Charlotte Jordaan, leert kennen, hoe duidelijker het je zal worden dat ik vol passie ben van Jezus en aanbidding. Door zingen, schrijven, maar ook in mijn alledaagse gewoontes wil ik Hem vertegenwoordigen.

Dit is meer en meer gegroeid vanaf het moment dat ik als 12 jarig meisje mijn keuze maakte voor Jezus. Ik merkte dat mijn passie voor muziek en zingen samenkwam met mijn nieuwe liefde voor Jezus en ontdekte mijn ‘sweet spot’. Aanbidding.

Nu is het mijn missie om mensen mee te nemen in aanbidding voor Hem. Puur, intiem, vanuit Gods Woord en recht uit het hart.

Hey!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd waar ik mee bezig ben, of wil je mij uitnodigen bij een evenement of kerkdienst? Ga naar de pagina’s Blog of Contact voor meer informatie. Of volg mij op Instagram via @charlottejordaaan

NICE TO MEET YOU

Fun facts

Liters thee per dag​
0 0
Favoriete psalm​
0
Aantal liedjes in mijn spotify ‘like’ lijst​
0
Nummers (mee)geschreven
1
Jaren zang ervaring​
1
Something went wrong: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.